Over ons

Over ons

Zing je graag en heb je ook zin in wat gezelligheid? Dan is de zondagavond bij Sjaloom de juiste plek.

Wij zijn een interkerkelijk koor uit Terneuzen voor leden vanaf 12 jaar. Ons repertoire bestaat uit eigentijdse liederen die vaak ook door de mensen in de kerk goed mee te zingen zijn. De keuze van nieuwe liederen wordt in samenspraak met onze leden gemaakt. We zingen o.a. liederen uit opwekking, van Sela en Elisa Krijgsman. Meestal in het Nederlands en een enkele keer ook in het Engels.

Op dit moment hebben we ongeveer 20 zingende leden. We worden begeleid door een vast combo bestaande uit piano, drums, dwarsfluit en saxofoon.
We kunnen zeker nog versterking gebruiken! Dus speel je een instrument of ben je dol op zingen, kom dan gerust eens langs tijdens één van onze repetitieavonden.

De repetities zijn op zondagavond van 19.00 – 20.30 uur in de Goede Herderkerk (m.u.v. de schoolvakanties). Halverwege de repetitie is er ook altijd ruimte voor een koffie/thee moment waarin we elkaar ontmoeten. Zo combineren wij muziek en gezelligheid.

We verlenen ongeveer 1 keer per maand onze medewerking aan een kerkdienst in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Ook hebben wij plannen om ook met projecten te gaan werken zodat zangers/muzikanten ook tijdelijk mee kunnen doen zonder vast lid te worden. Zie hiervoor verdere informatie op deze website.

Wil je meer informatie neem dan contact op met onze dirigent Sjaak Hamelink.

Contactgegevens

Tel.: 0115-561676 of 06-82507408

Email: sjaakhamelink@gmail.com

Graag tot ziens!